Hyr säkra förråd med högsta kvalitet och en storlek som passar dig. Vi har utrymmet du saknar.

Sök förråd

OM OSS

Vi gör det enkelt för privatpersoner och företag att hitta en säker och smidig lösning för sitt korta eller långa förvaringsbehov.

Vi jobbar med innovativa lösningar så att du som kund ska kunna få så bra upplevelse som möjligt. Du får själv tillgång till våra anläggningar men vi finns alltid tillgängliga om du behöver personlig hjälp.

ALLT INGÅR I HYRAN

I hyran ingår försäkring till ett värde av 30 000 SEK, lås, nyckelbricka och packmaterial – inga dolda kostnader. Väljer du att betala med autogiro får du 200 kr rabatt första månaden.

Generösa öppettider

Du har tillträde till ditt förråd mellan 06.00 - 22.30. 365 dagar om året.

Företagets lager

Behöver ni plats för bokföringen, verktyg eller ett minilager? Många av våra kunder är företag och uppskattar att ha ett litet och flexibelt extralager.

Säkerhet

Hos oss är dina tillhörigheter trygga! Anläggningen är kameraövervakad dygnet runt och larmet är kopplat till en dygnetrunt-bemannad övervakningscentral. Vi samarbetar även med Polisen.

Rena och torra förråd

Alla förråd är klimatkontrollerade och håller normal rumstemperatur året om.

Gratis Flyttmaterial

Som kund får du tillgång till flyttmaterial som möbelskydd, bubbelplast, pennor, brytblandsknivar, buntband etc. Allt finns klart i anläggningen.

Befinner du dig någon annanstans i Sverige?

Vi samarbetar med flera företag. Även om du befinner dig i Falun/Borlänge, Karlstad eller Norrköping så har vi ett förråd åt dig. Alltid tryggt och säkert.

Norrköping

FÖRRÅD NORRKÖPING

Falun/Borlänge

HYR FÖRRÅD I BORLÄNGE

Flyttjakt

Flyttjakt.nu